}

Az Orion világszerte

Az Orion Finnország legnagyobb innovatív, illetve generikus gyógyszergyártó és kutató vállalata, amely több mint 20 európai országban forgalmazza termékeit, Amerikában és Ázsiában pedig stratégiai partnerei útján folytat értékesítési tevékenységet.

 

Az Orion egy innovatív, kutatás-fejlesztés orientált gyógyszerészeti és diagnosztikai vállalat, amely nagy hangsúlyt fektet új gyógyszeres terápiák és orvosi mérőeszközök kifejlesztésére. Az Orion humán és állatgyógyászati gyógyszereket, hatóanyagokat és orvosi mérőeszközöket fejleszt, gyárt és értékesít.

 

Az Orion intenzív kutatás-fejlesztésének célja az orvostudományban áttörést hozó új terápiák felfedezése. Az Orion legfőbb terápiás területei a központi idegrendszer, az onkológia, az intenzív terápia és a légzőrendszeri megbetegedések.

 

Az Orion a generikus vényköteles, a kórházi ellátásban alkalmazott és a vény nélküli készítmények széles választékát biztosítja. Állatgyógyászati termékei a skandináv országokban piacvezetők, orvosi mérőeszközei pedig a világ sok országában segítik a betegek vizsgálatát és a kezelés nyomon követését.