}

Vállalati értékek

Az Orion vállalati értékei a cég közös céljait közvetítik, és egyúttal biztos pontot nyújtanak napjaink változó világában. Ezek az értékek olyan összetartó erőt nyújtanak, amelynek segítségével legfontosabb feladatunkat szem előtt tartva az emberek életét és egészségét javító termékeket és szolgáltatásokat sikerül létrehoznunk.

Kölcsönös bizalom és tisztelet

Az egymás személye és az egymás munkája iránt tanúsított bizalom és tisztelet révén egy olyan vállalatot hozunk létre, amelynek mozgatórugója az együttműködés. Az ígéretek betartásának jutalma a bizalom, a tisztelet pedig annak az eredménye, ahogy megértjük a másik munkája iránt érzett elhivatottságának fontosságát.

Minőség, megbízhatóság és biztonság

Tevékenységünk alapját a kitűnő minőség, a megbízhatóság és a biztonság képezi. Mindez annak eredménye, hogy mindannyian – együtt és külön-külön – precíz és időben pontos munkát végzünk.

Vásárlóközpontúság

Megérezni, megérteni és teljesíteni akarjuk vásárlóink jelenlegi és jövőbeni igényeit. Ennek érdekében szoros együttműködésben és a megszokott munkaközösségen túlmutató csapatban dolgozunk, így biztosítva vásárlóinknak a legnagyobb szakértelmet.

Újítás

Célunk új megoldások és munkafolyamatok megalkotása. Ez arra késztet bennünket, hogy mindennapi munkánk során – együttműködve a különböző területek szakértőivel – új lehetőségeket fedezzünk fel, és megosszuk tapasztalatainkat és szakértelmünket egymással.

Megvalósítás

A legkiválóbb minőségű termékek és szolgáltatások biztosítására törekszünk, amelyek hozzájárulnak az emberek jó közérzetéhez és egészségéhez. Ez a legjobb motiváló erő annak elérésében, hogy a megvalósítás során mindenből a legtöbbet hozzuk ki.